• HUIDGEZONDHEID

  Wij geloven in een oorzaak-gerichte aanpak tegenover de symptoomgerichte. Een oplossing op lange termijn voor gezondheidsproblemen bekom je niet door telkens alleen op de symptomen te werken. Dat is dweilen met de kraan open.

   

  Om de oorzaak van de klacht te kunnen vinden, moeten we verder kijken dan de symptomen en moeten we oog hebben voor andere aspecten van de persoon die we willen helpen. We benaderen de mens vanuit een holistische visie.

 • broken image

  HUID

  De oorzaak van vele huidproblemen is terug te vinden binnenin het lichaam. Een crème of serum zal daarom niet voldoende zijn om het probleem op te lossen. Bij verschillende huidproblemen zien we vaak (micro-)ontstekingen en / of allergische reacties, niet alleen aan de huidoppervlakte maar ook binnenin de cellen.

   

  De proteolytische of "systemische" enzymen van Revivalab kunnen een ondersteunende en helende rol spelen bij het genezingsproces. Omdat deze enzymen bloedzuiverend zijn, afval opruimen en een ontstekingsremmende werking hebben, kunnen ze ingezet worden bij verschillende huidproblematieken.

 • VERTERING

   

  Wat we eten, moet worden afgebroken in verschillende voedingsstoffen: aminozuren (uit eiwitten), vetzuren en cholesterol (uit vetten), enkelvoudige suikers (uit koolhydraten), vitaminen, mineralen en andere plantaardige en dierlijke stoffen. Bij een tekort aan verteringsenzymen, wordt het voedsel, ook al is het gezond, niet of onvoldoende afgebroken en ontstaan er verteringsproblemen.

  HUID EN HERSTEL

   Veel en/of intensief sporten vraagt een optimale ondersteuning van je lichaam, zeker als dit prestatiegericht is. 

  Het lichaam heeft voldoende energie en voedingsstoffen nodig voor spierkracht, spierontspanning (recuperatie) en uithoudingsvermogen.  

  Bepaalde vitaminen, mineralen én ook de enzymen zijn van groot belang voor actieve sporters.   

  MINDSET

  Niet alleen wat en hoe we eten heeft een invloed op onze gezondheid, ook onze mentaliteit en onze gedachten zijn belangrijk. Hoe je met stress omgaat, hoe je reageert, zijn je gedachten meestal positief of heb je veel negatieve, afbrekende gedachten? Deze hebben allemaal invloed op je cellen!

   

  Verder bepalen je leefstijl zoals je slaappatroon en je werkritme, maar ook je relaties, je woonomgeving etcetera ook de mate van je gezondheid.

   

  Verschillende factoren beïnvloeden dus je vitaliteit en je gezondheid. Bij Novaskin willen we ook daar aandacht aan geven omdat we met een holistische en inclusieve blik naar jouw "gezondheid" kijken.

 • HEB JE EEN VRAAG OVER JE GEZONDHEID?

  Aarzel dan niet om contact op te nemen!